Bosritten

Ruitersportcentrum de Roosberg organiseert regelmatig buitenritten van 2,5 uur. Deze ritten voeren je door de mooie bossen in onze omgeving. Elk seizoen is hier mooi. In de lente en zomer geniet je van de lange groene lanen en de zon op je gezicht. In het najaar de goudgele bomen. En wat dacht je van de knisperend wit besneeuwde bossen in de winter?

Ervaren ruiters
Wanneer je een ervaren ruiter bent en de 3 gangen stap, draf en galop goed beheerst, ben je welkom om een bosrit te boeken. Je kunt dan mee op één van de geplande ritten. Voor je eigen veiligheid, die van de groep en van onze paarden, kan het zijn dat wij je vragen voor te rijden. Twijfelen we, dan kun je helaas niet mee.

Wil je liever met een besloten groep een bosrit maken? Dat kan. Wanneer de groep uit minimaal 6 personen bestaat, is het tarief gelijk aan de normale ritten. Bij minder dan 6 personen rekenen we een ander tarief per persoon. Voor meer informatie of inschrijven stuur een mail aan lessen@roosberg.nl

Eerstvolgende bosritten:

Herfstrit 18 oktober 2020

Oliebollenrit 3 januari 2021

Carnavalsrit 19 februari 2021

Paasrit 5 april 2021

Pinksterrit 24 mei 2021

Heiderit

heiderit zondag 30 augustus

Halverwege augustus begint de Galderse Heide weer mooi paars te kleuren! Daarom organiseren wij een extra lange rit waarbij we via het Ulvenhoutse bos richting het Mastbos en de Galderse Heide gaan. In verband met eventuele warmte vertrekken we lekker op tijd, namelijk om 8 uur in de ochtend. De rit zal 3.5 a 4 uur duren, dus we zijn tegen 12 uur weer terug op de manege. Onderweg houden we een korte pauze met een lekkere snack en bij terug komst kunt u heerlijk bijkomen op ons terras onder het genot van een koud drankje.

De kosten voor deze rit zijn €65 (incl snack en drankje). Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij! Ruiters vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden via info@roosberg.nl, maar let op: Iedereen dient zowel stap, draf als galop goed en zelfstandig te beheersen, ook in onbekende situaties!