Buitenritten

Ruitersportcentrum de Roosberg organiseert regelmatig buitenritten van 2,5 uur. Deze ritten voeren je door de mooie natuur in onze omgeving. Na ruim 15 minuten stappen bevind je je al in het Ulvenhoutse bos. Vanaf daar kun je door rijden naar de Chaamse bossen, het Mastbos en de Strijbeekse heide. Naast de afwisselende routes, zorgt ook elk seizoen voor een andere beleving. In de lente en zomer geniet je van de lange groene lanen en de zon op je gezicht, in augustus en september van de mooie paarsgekleurde heide en in het najaar de goudgele bomen. En wat dacht je van de knisperend wit besneeuwde bossen in de winter? Van oktober tot april kunnen we zelfs het strand op bij de Galderse meren!

Voorwaarden 
Wanneer je een ervaren ruiter bent en de 3 gangen stap, draf en galop goed beheerst, ben je welkom om een bosrit bij ons te rijden. Je kunt dan mee op één van de geplande ritten. Voor je eigen veiligheid, die van de groep en van onze paarden, kan het zijn dat wij je vragen voor te rijden. Twijfelen we over je niveau, dan kun je helaas niet mee. Deelname geschiedt ook altijd op eigen risico, hiervoor vragen we je voorafgaand ook het eigen-risico formulier te tekenen. De kosten voor onze 2,5-uurs ritten zijn €45,- p.p.

Wil je liever met een besloten groep een bosrit maken? Dan kan dat ook. Wanneer de groep uit minimaal 6 personen bestaat, is het tarief gelijk aan de normale ritten. Bij minder dan 6 personen rekenen we een ander tarief per persoon. Voor meer informatie of reserveren, stuur een mail naar lessen@roosberg.nl.

Annuleren dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Eerstvolgende bosritten:

Er staan op dit moment geen bosritten gepland. Vanaf eind september zullen er weer nieuwe ritten gepland worden.

* De rit naar de Galderse meren duurt zo’n 3,5 uur. Deelname kost 65 euro.